Website este in modul de testare.

Winstrol Depot, Winstrol Tabs

Winstrol Depot Winstrol Depot, Winstrol Tabs
Substanta Activa: stanozolol
Dozarea: 40tabs 2mg/tab
Dozarea: 1amp 50mg
Producãtor: Spain, Zambon

Winstrolul (Stanabolul, Stromba) – unul din cele mai efective steroide, ce se bucura de o popularitate foarte mare. Administrarea corecta a acestui preparat da rezultate evidente. Se produce în 2 forme – preparat oral (în forma de pastile) – Winstrol, si Winstrol Depo - injectii. Winstrol Depo este mai eficient decît Winstrolul oral. Frecventa de administrare a injectiilor acestui preparat este mai mare decît la alti steroizi. Eficienta maximala se obtine la administrarea zilnica a 50 mg de Winstrol cu actiune de lunga durata (de 2 ori cîte 25 mg).
Winstrol Substanta chimica activa a Winstrolului – stanozololul – derivatul dihidrotestosteronului, nu se aromatizeaza (nu se transforma în estrogeni) si practic nu cauzeaza acumularea lichidului în organism. Este important de combinat administrarea preparatului cu o dieta necalorica, bogata în proteine pentru a conferi muschilor duritate. Se recomanda administrarea Winstrolului cu preparatul Parabolan, pentru a evita traumarea tesutului muscular. Pe baza observatiilor practice, se poate de mentionat ca aceste 2 preparate, fiind administrate împreuna, dau un efect sinergic (intensificat). Winstrolul cu actiune de lunga durata se foloseste pentru sporirea masei tesutului muscular si în procesul de pregatire de competitii (concursuri). La administrarea preparatului se intensifica procesul de crestere al tesutului muscular si se mareste puterea, dar, practic, nu are loc acumularea lichidului în organism si masa corpului atletului nu se mareste. Acest preparat are o actiune androgena (acumularea hormonilor sexuali masculini în organismul femeii) de intensitate medie. Dar acest efect se evidentiaza la femei la administrarea dozei de 50 mg pe saptamîna sau mai mult. Fiti atenti la preparate false si copii – preparatul original se produce de compania „Zambon” în fiole de 1 ml cu un brîu lat, inscriptia pe fiola nu se sterge, continutul este de o culoare alba. La concentratia stanozolului de 50 mg/ml, în fiola se observa un precipitat alb cu înaltimea de pîna la 1 cm.


SteroidAnabolic.com
The Best Products to use for for cycle:

  • Oxandrolone [ Oxandrolone Tablets ]

  • Primobolan [ Methanolone Acetate ]

  • Parabolan [ Trenbolone ]

  • Deca Durabolin [ Nandrolone Decanoate ]

  • Danabol [ Methandienon ]

  • Winstrol [ Stanozolol ]

  • Testosterone-P [ Testosterone Propionate]

  • Sustanon-250 [ Testosterone Blend ]

  • Testovirone-250 [ Testosterone Enanthate ]

Atentie!
Producatorii

Rambler Top100


Canal de informare despre Anabolice si Steroide: SteroidAnabolic.com © 2004 - 2016

Canal de informare despre Anabolice si Steroide, beneficiu sau rau, descriere Balkan Pharma, Vermodje, Organon, Bayer, Schering, Desma, Alpha Pharma