Website este in modul de testare.

Clomiphene citrate, Clomid, Clostilbegyt
(pastile) - citratul de clomifen

Clomiphene citrate Clomiphene citrate, Clomid, Clostilbegyt

Substanta Activa: clomiphene citrate
Producãtor: Iran,Hormone
Dozarea: 10tabs/50mg/tab

Producãtor: Anfarm Helas S.A, Greece
Dozarea: 24tabs/50mg/tab

Producãtor: EGIS Pharmaceuticals Hangary

Dozarea: 10/tabs/50mg/tab

Clomidul (Dineric) este un preparat neanabolic. El reprezinta un estrogen sintetic, initial predestinat stimularii ovularii la femei. Influenta lui asupra hipofizei se manifesta prin eliminarea in singe a unei mari cantitati de gonadotropine, si, ca rezultat, marirea nivelului hormonilor foliculostimulator si luteinizant, in singe. Ca rezultat are loc marirea nivelului testesteronului endogen. Clostilbegyt Clomidul (Dineric) se foloseste pentru restabilirea sintezei testosteronului propriu, inhibat in rezultatul administrarii steroizilor anabolici / androgeni. Preparatul normalizeaza nivelul de testosteron propriu si spermatogeneza in decurs de 10-14 zile. Se recomanda administrarea lui de obicei la sfirsitul cursului de administrare al steroizilor anabolici, cind e nevoie de restabilit nivelul de testosteron in singe cit mai repede pentru a reduce la minim riscul de pierdere a puterii si a masei musculare obtinute. Rezultatele optimale se ating la combinarea preparatului cu HCG (Lepori). Clomidul (Dinericul) influenteaza direct hipofiza si stimuleaza sinteza hormonului gonado stimulator, in timp ce HCG intensifica actiunea hormonului luteinizant, care stimuleaza celulele sexuale ale testiculelor sa produca testosteron.

Clostilbegyt Clomidul (Dinericul) are un efect anti estrogen, minimalizind sau neitralizind complet efectele posibile de feminizare. Actiunea anti estrogena a Dinericului este mai slaba ca cea a preparatului Proviron, Nolvadex sau Fludestrin. Acest preparat se foloseste in special ca stimulator al sintezei testosteronului.

Clomiphene citrate
Clomiphene citrate


SteroidAnabolic.com
The Best Products to use for for cycle:

  • Oxandrolone [ Oxandrolone Tablets ]

  • Primobolan [ Methanolone Acetate ]

  • Parabolan [ Trenbolone ]

  • Deca Durabolin [ Nandrolone Decanoate ]

  • Danabol [ Methandienon ]

  • Winstrol [ Stanozolol ]

  • Testosterone-P [ Testosterone Propionate]

  • Sustanon-250 [ Testosterone Blend ]

  • Testovirone-250 [ Testosterone Enanthate ]

Atentie!
Producatorii

Rambler Top100


Canal de informare despre Anabolice si Steroide: SteroidAnabolic.com © 2004 - 2016

Canal de informare despre Anabolice si Steroide, beneficiu sau rau, descriere Balkan Pharma, Vermodje, Organon, Bayer, Schering, Desma, Alpha Pharma