Website este in modul de testare.

Anavar, Bonavar

Anavar Anavar, Bonavar (pastile) - oxandrolon
Substanta Activa: oxandrolone
Dozarea: 30 tabs 5mg/tab
Producãtor: Thailand, British Dragon Pharmaceuticals

Dozarea: 50 tabs 2.5mg/tab
Producãtor: Thailand, Body Research Co.,Ltd

Oxandrolon (analogul - Anavar) – un preparat interesant, ce merita atentia sportivilor. Mecanismul principal de actiune al preparatului – este activizarea sintezei de creatinin – fosfat în celulele musculare, neretinînd, în acelasi timp, lichidul în organism. Evacuarea la timp a lichidului din organism, da rezulatate evidente: muschii devin duri si elastici, în acelasi timp nu are loc marirea masei corpului. Acest fapt este îndeosebi de important în procesul de pregatire de competitii, cînd este important de pastrat tonusul muschilor si, în acelasi timp, de pastrat masa constanta a corpului. Înca un plus al preparatului este faptul ca, indiferent de doza admininstrata, el nu cauzeaza aromatizarea (transformarea testosteronului în estrogeni în organism). Mai mult ca atît, admininstrarea Oxandrolonului nu influenteaza procesul de elaborare al testosteronului propriu în organism. Preparatul nu influenteaza secretia hipotalamo – hipofizara al hormonului luteinizant, deaceea secretia testosteronului propriu nu se micsoreaza.
Bonavar Spre deosebire de alte preparate, Oxandrolonul nu cauzeaza ginecomastia (marirea glandelor mamare) si marirea tensiunii arteriale. Efectul optim se obtine la mentinerea dietei corecte. Preparatul dat în special se recomanda sportivilor în vîrsta de peste 40 ani. Preparatul se combina bine cu multi steroizi, deoarece intensifica actiunea lor asupra organismului. Oxandrolonul se produce sub forma de pastile cîte 2,5 mg, iar Anavarul – pastile cîte 5 mg. Din punct de vedere financiar este mai convenabila procurarea pastilelor de Anavar, deoarece, avînd aproximativ acelasi pret, pastilele de Anavar contin cîte 5 mg de substanta activa, iar pastilele de Oxandrolon – doar 2,5 mg. Calitatea ambelor preparate este foarte buna.


SteroidAnabolic.com
The Best Products to use for for cycle:

  • Oxandrolone [ Oxandrolone Tablets ]

  • Primobolan [ Methanolone Acetate ]

  • Parabolan [ Trenbolone ]

  • Deca Durabolin [ Nandrolone Decanoate ]

  • Danabol [ Methandienon ]

  • Winstrol [ Stanozolol ]

  • Testosterone-P [ Testosterone Propionate]

  • Sustanon-250 [ Testosterone Blend ]

  • Testovirone-250 [ Testosterone Enanthate ]

Atentie!
Producatorii

Rambler Top100


Canal de informare despre Anabolice si Steroide: SteroidAnabolic.com © 2004 - 2016

Canal de informare despre Anabolice si Steroide, beneficiu sau rau, descriere Balkan Pharma, Vermodje, Organon, Bayer, Schering, Desma, Alpha Pharma